Direct naar de webshop!

Bezoek de vuurwerk webshop om direct vuurwerk online te bestellen!

Ook losse vuurwerk verkoop!

Naast de voorverkoop via de website en het bestelformulier hebben wij de laatste dagen van het jaar ook losse vuurwerk verkoop in onze vuurwerkwinkel aan de Amstelveenseweg. U kunt hier vuurwerk direct kopen en afhalen!

Siervuurwerk

Siervuurwerk is er in allerlei soorten en maten. Om wegwijs te raken in de diverse soorten siervuurwerk, is onderstaand een toelichting te lezen per vuurwerk categorie.

Klein siervuurwerk - Grond

Onder het kleinere siervuurwerk vallen voornamelijk de diverse soorten gillende keukenmeiden, Blinqs en grondbloemen. Deze soorten siervuurwerk kunnen in de hand gehouden worden tijdens het aansteken. Direct na het aansteken dient het siervuurwerk op de grond gegooid te worden, want deze kunnen niet in de hand gehouden worden wanneer zij afgaan.

Klein siervuurwerk - Lucht

Naast klein siervuurwerk dat op de grond tot ontploffing komt, is er ook klein siervuurwerk dat de lucht in schiet. Zo hoort de Thunderking op de grond te staan en schiet deze gekleurde lichtbollen de lucht in. Uiteraard ontbreken de Romeinse kaarsen niet in het rijtje van siervuurk. Deze stafen kun je in de hand handen, waarna er lichtbollen uit de kaars schieten.

Daarnaast zijn er diverse kleine potten die onder de categorie 'siervuurwerk' vallen. Deze potten moeten eerst op een stevige en vlakke ondergrond gezet te worden, zodat de vuurwerk pot niet om kan vallen. Wanneer de pot is aangestoken zal deze een aantal fel gekleurde lichtschoten de lucht in schieten.

Fonteinen

Een ander soort siervuurwerk zijn de fonteinen. In tegenstelling tot de kleine potten, schieten fonteinen geen lichtschoten de lucht in. De fontein spuwt het vuurwerk tot een hoogte van ongeveer 15 meter.

Multishots

Multishot is het ideale siervuurwerk om een mooie vuurwerkshow te geven. Deze mutishots schieten, zoals de naam al zegt, meerdere sierlijke lichtschoten de lucht in tot een hoogte van ongeveer 50 meter. Afhankelijk van de grootte van de multishot kan deze tot maar liefst anderhalve minuut duren!

Vuurpijlen

Wanneer het siervuurwerk betreft, mogen vuurpijlen natuurlijk niet ontbreken. Vuurpijlen verschillen en diverse soorten en maten. Zo hebben we natuurlijk de baby pijlen die een fluitend geluid maken gevolgd door een knal, maar ook zijn er complete vuurpijlpakketten die de hemel zullen sieren.

Let op uw veiligheid.
Bekijk de veiligheidstips van Vuurwerk Amsterdam om ongelukken te voorkomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En je ontvangt als eerste onze digitale vuurwerkfolder!

Vuurwerk foto's

Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk
Vuurwerk

Vuurwerk Amsterdam

Wij staan voor:

  • Het mooiste siervuurwerk
  • Veiligheid
  • Optimale service
  • Snelle afhaalmogelijkheden
  • En nog veel meer...!
Download vuurwerk bestelformulier

Deel het nieuws!

Openingstijden:

Bekijk hier de openingstijden van de vuurwerkafdeling tijdens de voorverkoop.

Klarenbeek Vuurwerk

Amstelveenseweg 1128a
1081 JW Amsterdam

T: 020 - 233 322 4
E: info@vuurwerkkopen.nl